kosárlabda

2019.09.23. 18:00

A második negyedben bukott el a Bonyhád

Berg Sándor

Fotó: Makovics Kornél (archív)

Vereséggel kezdte a férfi NB I/B Zöld csoportjának küzdelmeit a Knipl Kft. Bonyhádi KSE, amely gyakorlatilag a második negyedben mutatott gyenge teljesítménye miatt maradt alul az ebben az osztályban szintén most debütáló Ceglédi KE otthonában (az előző idényhez képest a BKSE egy osztállyal lejjebb, a hazaiak eggyel feljebb kezdték meg az új szezont).

Férfi NB I/B, Zöld csoport, az 1. forduló

Ceglédi KE-Knipl Kft. Bonyhádi KSE 85–76 (20–22, 25–10, 23–27, 17–17)

Cegléd, v.: Gál J., Lövei L., Németh P.

Bonyhád: Pupp B. 6, Baki S. 5, Tömösváry 10, Somogyfoki Sz. 8., Papp P. 18/6. Csere: Pajor 12, Dorogi 2, Csobán 7/6, Jakab M. 8/3.

A Cegléd legjobb dobói: Tóth Z. 29/15, Kovács B. 19, Fekete V. 16/9.

„Pocsékul dobtunk az első félidőben, nulla százalék volt a hárompontosok aránya, és nem voltunk kellően agresszívak sem védekezés terén a második negyedben – mondta Morgen Frigyes, a bonyhádiak vezetőedzője.

– Hátul gondok voltak továbbá a kommunikációval is, de félidőben a fogadkozásoknak megfelelően sikerült rendezni sorainkat, és visszajönni újra meccs­be. Nem gondoltam volna, hogy ez a főleg fiatalokból álló csapatunk nehézségekkel fog küzdeni állóképesség terén. A találkozó igazából az utolsó másfél percben dőlt el a Cegléd javára. Egy kicsit csalódottak vagyunk, hogy így alakult, próbálunk építkezni majd ebből.”

A bonyhádiak jövő héten pénteken, október 4-én az Óbudai Kaszásokat látják vendégül a városi sportcsarnokban (18 óra).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!