NB III-as labdarúgás

2019.05.19. 19:47

A Paks már csak a csodában reménykedhet

A Szekszárdi UFC-nek lett jobb a döntetlen, hiszen így a saját kezében maradt a sorsa.

Berg Sándor

Fotó: Molnár Gyula

Nem bírt egymással a két Tolna megyei NB III-as rivális a Közép csoport 28. fordulójában. A döntetlen a 13. helyen álló szekszárdiaknak jobb, hiszen ők egy újabb sikerrel nagy valószínűséggel bebiztosítják tagságukat (a három csoport legrosszabb 13. helyezettje is kiesik, az UFC jelenleg 4 ponttal jobb a keleti Tállyánál és 2 ponttal a nyugati Pénzügyőrnél.

A Paksi FC második csapatának nem elég a hátralévő két meccsét megnyernie, a többi találkozónak is számukra kedvezően kellene alakulniuk a bennmaradásukhoz.

NB III, Közép csoport, 28. forduló

Paksi FC II – Szekszárdi UFC 1–1 (1–1)

Paks, v: Gáspár A. (Gyürüsi, Jakab B.).

Paks II: Szabó B. – Vági, Berdó, Bobál D., Szalai A. (Szendrei, 86.) – Opavszky, Lőrincz A. (Kovács L., a szünetben), Bognár D., Nagy Á. (Györgye, 75.) – Adamcsek, Pál M. Edző: Tököli Attila. Szekszárd: Lékai – Márton E., Arena, Károly V., Kvanduk J. – Hegedűs M., Budai D., Dudás D., Lékó (Dombi, 82.) – Turi, Fejes P. Edző: Dienes Pál. Gól: Adamcsek (2.), illetve Vági (9., öngól).

Tököli Attila, a Paks edzője: – Tudtuk, hogy a Szekszárd nem fog támadni, hogy kontrákra fognak berendezkedni. Mi az elején rúgtunk egy gyors gólt, majd egy Muppet Show-ba illő találattal ki is egyenlítettünk... A végén nem tudtunk veszélyesen kontrázni.

Dienes Pál, az UFC edzője: – Küzdelmes mérkőzésen igazságos döntetlen született, de a hajrában kialakított helyzetek alapján úgy érzem, hogy közelebb álltunk a győzelemhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!