labdarúgás

2019.09.09. 12:55

A Puskás Akadémiát fogadja a Bonyhád VLC

TEOL

Fotó: Makovics Kornél

A Bonyhád Völgység LC NB I-es ellenfelet kapott a labdarúgó Magyar Kupa ma délelőtt megtartott sorsolásán. Köllő Roland együttese az országos főtábla első körében az OTP Bank Ligában szereplő, s a mostani szezonban ötödik helyen álló Puskás Akadémia csapatát fogadhatja. A Tolna megyei együttesek közül a megyei selejtezőből feljutó Tamási 2009 FC-nek szintén megye egyes gárda jutott, Barics Péter gárdája a Tihanyi FC-t fogadhatja.

Az NB III-as bajnokság Közép csoportjában szereplő Szekszárdi UFC a szintén harmadosztályú, de a Nyugati csoportban érdekelt Lipót Pékség SE-t láthatja vendégül. Az OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC-nek az NB III Keleti csoportjában játszó Putnok VSE otthonában kell kiharcolni a továbbjutást. Érdekesség, hogy a paksiak a 2011/2012-es kupaidényben is összekerültek a putnokiakkal, s akkor óriási meglepetésre 3–2-re kikaptak alacsonyabb osztályú riválisuktól, és elbúcsúztak a sorozattól. A mostani csapatból Báló Tamás, Bartha László, Böde Dániel és Gévay Zsolt is ott volt akkor a PFC keretében. A Magyar Kupa mérkőzéseit szeptember 21-én és 22-én játsszák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!