US Open

2017.09.06. 05:52

Babos a negyeddöntőben búcsúzott vegyespárosban

Babos Tímea és a brazil Bruno Soares vegyespárosa kedden kiesett a negyeddöntőben a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokságon.

A negyedik helyen kiemelt duó döntő rövidítésben maradt alul a CoCo Vandweghe, Horia Tecau amerikai-román kettőssel szemben.

Babosék nagyon jól kezdtek, ugyanis azonnal elvették a rivális szervajátékát, előnyüket pedig végig megőrizték, így játszmaelőnybe kerültek. A második szettben viszont csak egyszer nyertek játékot adogatóként, ezáltal az ellenfél hamar egyenlített.

A döntő rövidítésben 5-3-ig a soproni játékos párosa állt jobban, utána viszont a másik duó kerekedett felül és 10-8-ra nyert.

Babos egyesben a második fordulóban búcsúzott, viszont a női párosok versenyében a cseh Andrea Hlaváckovával ötödik kiemeltként szintén negyeddöntős.

Eredmény:

vegyespáros, negyeddöntő: CoCo Vandweghe, Horia Tecau (amerikai, román)-Babos Tímea, Bruno Soares (magyar, brazil, 4.) 4:6, 6:1, 10-8

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!