labdarúgás

2020.03.01. 19:24

Bajnoki formában várja a tavaszi rajtot a Bonyhád

Meggyőző játékkal verte meg 6–0-ra a PTEPEAC együttesét a megye egyes bajnokság hétvégi rajtjára készülő, címvédő Bonyhád Völgység LC.

Rónai Gábor

Nem bírt egymással a Bonyhád VLC és a Majosi SE a megyei I. osztályú focibajnokság idei utolsó meccsén. A döntetlen azt jelenti, hogy a majosiak mehetnek az első helyről téli pihenőre, megelőzve városi riválisukat, a harmadik helyről pedig a Bátaszék SE várhatja a folytatást. Fotó:Makovics Kornél

Fotó: Makovics Kornél

Köllő Roland gárdája másodikként, a rivális harmadikként várja a tolnai, illetve a baranyai élvonal tavaszi rajtját, de a látottak alapján kijelenthető, hogy a BVLC jár sokkal előrébb. Lendületesen, gyors támadásokat vezetve, sokat futva futballoztak a szombati felmérőn Máté Róberték, akik a szünetig négy gólt rámoltak be a mecsekaljaiak kapujába, s a fordulás után úgy is hozzátettek újabb kettőt, hogy érezhetően visszavettek a tempóból, tartalékolva a hétvégi, majosiak elleni bajnokira.

A BVLC-nek ez volt az ötödik téli felkészülési mérkőzése: a Kakasd SE (7–0) és a Mohácsi TE (5–0) elleni sikereket a Paksi FC U19-től (2–4), valamint a Komlói Bányásztól (2–3) elszenvedett vereségek követték, a Postás-pályán kivívott fölényes sikerrel billent pozitív irányba a mérleg nyelve.

Felkészülési mérkőzés. PTE-PEAC–Bonyhád Völgység LC 0–6 (0–4). BVLC: Szabó Sz. – Szász D., Máté R., Szlama, Hambuch – Sásdi B., Ágics – Kiss D., Wirth, Pfaff – Pap R. Cserék: Siklósi, Guzorán P., Sásdi A., Csigi, Schulteisz N., Mérges. Gól: Wirth 2, Ágics, Kiss D., Csigi, Pap R.

Már zajlik a munka

Miközben a völgységiek készülnek a tavaszra, a Sport utcai sporttelepen is javában zajlik már a munka. Megkezdődött a több mint egymilliárd forintos beruházás, amelynek keretében teljesen megújul a sportcentrum. Új, alácsövezett centerpálya, új edzőpálya, műfüves pálya, futópálya, új öltöző, ötszáz nézőt befogadó új lelátó, tárgyaló, VIP-helyiség és büfé is épül. Ha minden a tervek szerint alakul, ősszel már az új környezetben fogadhatja a riválisait a bonyhádi alakulat.

A Majos is győzelemmel hangolt

Felkészülési mérkőzés. Majosi SE–Villány TC 2–0. Majos: Steinbach G. (Komáromi) – Mathesz, Szeiler, Bognár S., Kovács G. – Hegedűs P., Sztruhár (Kovács R.), Gere (ifj. Sántha) – Vituska N., Steinbach M. (Tamás), Petrovics. A majosiak góljait Vituska Norbert és Kovács Richárd szerezte.

Borítóképünk a Bonyhád VLC és a Majosi SE tavalyi meccsén készült

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!