Parkolópálya

2018.12.11. 15:04

Böde Dániel januárig biztos nem kerettag a Fradinál

A Nemzeti Sport információja szerint a labdarúgó NB I-ben éllovas Ferencváros januárig kitette az élvonalbeli csapat keretéből a futballistát.

Mezõkövesd, 2018. augusztus 25. A gólszerzõ ferenvcárosi Böde Dániel (j) és csapattársa Bõle Lukács a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában játszott Mezõkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC mérkõzésen a mezõkövesdi városi stadionban 2018. augusztus 25-én. Mezõkövesd - Ferencváros 0-1. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

A 32 esztendős válogatott csatár zokon vette, hogy a legutóbbi, Mezőkövesd elleni bajnoki mérkőzésen a 61. percben lecserélte őt Szerhij Rebrov vezetőedző – idézi fel az előzményeket a Nemzeti Sport. Mint írják, az ukrán trénernek lefordították, mit mondott dühében Böde Dániel.

A portál idézi Orosz Pált, aki azt nyilatkozta, hogy

Szerhij Rebrov egy hétre felmentette Bödét az edzések látogatása alól, s a csatár a januári felkészülést a csapattal kezdi meg.

A Nemzeti Sport úgy tudja, Böde január 8-án csatlakozik a többiekhez, addig a szakmai stábtól kapott egyéni edzésterv alapján készül.

A Ferencváros hivatalos honlapján még nem jelent meg semmi az esettel kapcsolatban.

A madocsai származású futballista 2012-ben a Pakstól szerződött a fővárosi zöld-fehérekhez. Böde a Ferencváros színeiben egy bajnoki címet, három Magyar Kupát, valamint két-két Liga- és Szuperkupát nyert. A 2016-os Európa-bajnokságon résztvevő játékos 226 tétmérkőzésen összesen száz gólt szerzett a Fradiban.

Böde Dániel ebben az idényben összesen 19 tétmeccsen lépett pályára a Fradiban (az előző vezetőedző, Thomas Doll és Rebrov irányítása alatt), ebből kilencszer csereként állt be, ötször pedig lecserélték.

Borítókép: Böde Dániel (j) és csapattársa Bőle Lukács a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában játszott Mezőkövesd Zsóry FC – Ferencvárosi TC mérkőzésen a mezőkövesdi városi stadionban 2018. augusztus 25-én.

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!