Európa-bajnokság

2019.08.07. 19:31

Bronzérmes lett a férfi és a női öttusaváltó is

Bronzérmet nyert a Málits István, Bereczki Richárd és a Barta Luca, Réti Kamilla összeállítású magyar váltó az angliai öttusa Európa-bajnokságon, Bath-ban.

A férfiak jól kezdtek, vívásban 24/16-os mérleggel zártak és másodikok lettek, a 2x100 méteres úszásban a nyolcadik eredményt érték el, így két szám után harmadikok voltak. A lovaglásban visszacsúsztak a magyarok, a kombinált versenynek – amelyben mindegyik váltótag 2x800 métert futott és két sorozatot lőtt – hetedikként vágtak neki, de jelentősen előreléptek. Az arany a briteké, az ezüst az ukránoké lett.

A nőknél a magyar páros úszásban ötödik lett, a vívást 17/15-tel másodikként zárta, amivel két szám után harmadik volt. A lovaspályán két akadályveréssel és egy kis időtúllépéssel negyedikként végeztek a magyarok, ezzel megőrizték pozíciójukat, csakúgy, mint a kombinált számban. Itt az oroszok győztek és az olaszok lettek a másodikak.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!