barcelona

2018.01.02. 21:50

Dembélé zöld lámpát kapott

Ousmane Dembélé, az FC Barcelona francia csatára ismét futballozhat, miután a klub orvosi stábjának keddi állásfoglalása szerint felépült combsérüléséből.

Barcelona's French forward Ousmane Dembele looks on during a training session at the FC Barcelona Joan Gamper sports center in Sant Joan Despi, near Barcelona, on December 9, 2017. / AFP PHOTO / Josep LAGO

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Josep Lago

A klub honlapjának beszámolója úgy fogalmaz, a 20 éves játékos visszatérése egyre közelebb van, mivel Ernesto Valverde vezetőedző újra számíthat rá, de az egyelőre nem ismert, melyik mérkőzésen lép ismét pályára.

A tavaly nyáron a Borussia Dortmundtól 105 millió euróért igazolt Dembélé bal lábában egy ínszalag és a combizom is megsérült szeptember 16-án a Getafe elleni bajnoki mérkőzésen. Három nappal később Finnországban megműtötték, és már akkor biztosnak tűnt, hogy csak 2018-ban térhet vissza a pályára. A mielőbbi felépüléséhez szükséges speciális edzésmunkát december 6-án kezdte.

A Barcelona nélküle is remekül teljesít, 17 forduló után veretlen, 45 pontot szerzett és magabiztosan vezeti a spanyol bajnokságot.

Borítókép: AFP PHOTO / Josep Lago

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában