kézilabda

2019.10.26. 00:13

Egy félidőt bírtak a dunaújvárosiak

Berg Sándor

Fotó: Makovics Kornél

Hét és fél év után tért vissza a női NB I-es bajnokság Szekszárdra. Legutóbb 2012 májusában az osztálytól szezon végén búcsúzó UKSE Szekszárd fogadta a Dunaújvárosi Regale Klíma csapatát, s szenvedett egygólos vereséget (28–29). A sors különös fintora, hogy pénteken éppen a Fejér megyeiek látták vendégül a címvédő Győrt.

A Szekszárdon nevelkedett Szekerczés Lucával felálló újvárosiak igazából csak rövid ideig tudták tartani a lépést, de a Kohásznál már a mérkőzés előtt tisztában voltak vele, hogy nekik nem a világsztárokkal felálló kisalföldiek, hanem a Szombathely vagy a Kisvárda ellen kell győzniük.

Női NB I, 7. forduló

Dunaújvárosi KKA–Győri Audi ETO KC 21–34 (12–17)

Szekszárd, 800 néző. V.: Kovács-Sebők S., Réti R.

DKKA: CSAPÓ – Grosch 2, SZEKERCZÉS 5 (2), Sirián 2, Nick, Bouti 1, Kazai. Csere: Stojak (kapus), SZALAI 6, Triscsuk 1, Molnár B. 1, Cavlovic 2, Mihály 1, Ferenczy. Edző: György László.

Győr: Leynaud – Faluvégi 1, HANSEN 6 (1), Brattset 1, OFTEDAL 8 (1), AMORIM 2, Fodor Cs. 3 (1). Csere: KISS É. (kapus), NZE MINKO 6 (1), Edwige, K. Bulatovics 3, Knedlíkova 3, Puhalák 1, Bódi, Kurtovic. Edző: Danyi Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!