labdarúgás

2018.07.12. 07:57

Egy gól itt, egy gól ott

Berg Sándor, fotó: Molnár Gyula

Az élvonalbeli bajnokság jövő hétvégi rajtjára készülő Paksi FC 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán az NB II-be frissen feljutó Kaposvári Rákóczival.

Pörgős mérkőzést játszott a két csapat, amelyen mindkét félnek megvoltak a lehetőségei. Az atomvárosiak fölénye a 24. percben érett góllá, Kulcsár Dávid pontos beadására Simon András érkezett a legjobb ütemben. A második félidőben továbbra is a PFC dominált, betalálni viszont csak a somogyiak tudtak, így a két csapat kiegyezett egy döntetlennel.

Felkészülési mérkőzés Paksi FC–Kaposvári Rákóczi (NB II) 1–1 (1–0).

Paks: Rácz G. – Kulcsár D. (Vági, a szünetben), Lenzsér (Fejes, a szünetben), Gévay (Berdó, a szünetben), Szabó J. (Báló, a szünetben) – Kecskés T. (Tóvizi, a szünetben), Simon Á. (Molnár D., a szünetben), Bertus (Hajdú Á., a szünetben) – Haraszti (Kővári, a szünetben), Simon A. (Hahn, a szünetben), Bartha (Horváth P., a szünetben). Edző: Csertői Aurél.

Gól: Simon A. (24.), illetve Nagy K. (64.).

Utolsó edzőmeccsét szombaton játssza a Paks, hazai pályán a szintén NB II-es Dorogot látja vendégül 11 órától.

Kész a tévés program

Az MLSZ versenybizottsága közzétette az NB I első két fordulójának pontos menetrendjét. Eszerint a Paksi FC jövő szombaton 20.15 órakor lép pályára Mezőkövesden, július 28-án pedig 19.30 órakor fogadja a címvédő MOL Vidi FC-t.

Az 1. forduló tévés meccsei. Július 21., szombat: Puskás Akadémia–DVSC 17, MOL Vidi FC–Kisvárda 20.15.

Július 22., vasárnap: Ferencváros–Diósgyőr 17.30, Újpest–MTK 19.30.

Valamennyi mérkőzést az M4 Sport sugározza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!