labdarúgás

2019.01.30. 20:53

Egyetlen paksi gól született a műfüvön

Balázs László

Fotó: Mártonfai Dénes

Egymás ellen játszott felkészülési mérkőzést a megye két NB III-ban szereplő csapata, a Szekszárdi UFC és a Paksi FC.

Eredmény. Szekszárdi UFC– Paksi FC II. 0-1 (0-1). Szekszárd, műfű. V.: Szommer A. Szekszárd: Szűcs K. – Hajrulovity (Füredi), Dudás D. (Arena Á.), Károly V. (Márton E.), Tóth Dávid – Béla (Rácz F.), Budai (Kvanduk József), Spannenberger János (Ágics), Hegedűs M. (Major) – Dombi G. (Csigi), Tóth Tamás (Lékó). Vezetőedző: Kvanduk János. Paks: Zima Ádám – Szalai A., Nagy Á. (Horváth B.), Zachán, Kiliti – Bognár D., Györgye E. (Kovács E.), Kovács L. – Süvöltős A., Adamcsek, Lőrincz Attila (Pál M.). Vezetőedző: Tököli Attila. Gól: Adamcsek.

A Szekszárd két (Jánoshalma 7-0, Kiskőrös 7-0), a Paks egy győzelemmel (Budaörs II. 2-1) várta a találkozót. Mindkét alakulatban lehetőséget kaptak próbázók, a vendég­látónál a mohácsi Spannenberger János, a vendégeknél a dorogi Zima Ádám és a Motim TE-nél eddig kölcsönben szereplő Lőrincz Attila bizonyíthatott. Hazai részről mindenképpen nagy pozitívuma volt a találkozónak, hogy a sérülés miatt eddig kevesebbet játszó labdarúgók játékperceket kaptak. Emellett mindkét oldalon elsődleges szándék volt a terheléselosztás, ezt a célt jól szolgálta a mérkőzés, amelyet végül Adamcsek Máté találata döntött el a Paks javára.

Szombaton mindkét együttes pályára lép: az UFC az NB III-as Érd vendége lesz (11 óra), míg Tököli Attila legénysége a szintén harmadosztályú Ménfőcsanak gárdáját fogadja (14 óra).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!