futsal

2020.01.14. 17:14

Ezúttal tizenegyig jutottak a paksiak

Berg Sándor

Fotó: Molnár Gyula (archív)

A két héttel korábbi „odavágót” követően hazai pályán sem könyörült meg ellenfelén az Atomerőmű SE, amely a békéscsabai 7–2-es győzelem után ezúttal 11–0-ra ütötte ki viharsarki ellenfelét.

A paksi hölgyek a két csapat közti erőviszonyt tekintve már bő tíz perc alatt eldöntötték a mérkőzést, a félidőre pedig már hat gólt rámoltak be a csabaiaknak. A második játékrészben már csak a „mennyi lesz közte” volt a kérdés, Horváth György csapata idei legnagyobb különbségű győzelmét aratta, sorozatban a negyediket.

Az ASE legutóbb novemberben, a százszázalékos Budaörs vendégeként kapott ki (0–3), azóta öt győzelem és egy döntetlen a mérleg.

NB II, 10. forduló. Atomerőmű SE–Békéscsabai Wanted SC 11–0 (6–0). Paks, ASE-sportcsarnok. Vezette: Petrovics (Rácz Z., Mihálovics). ASE: Blesz – Debreceni, Klézli, Sajabó, Trapp. Csere: Maláti D., Fejes B., Fritz F. Békéscsaba: Filóci – Bognár V., Szűcs-Szabó D., Szántó, Németh V. Csere: Szani A., Deli M. Gólszerzők: Klézli (5., 19., 27., 39.), Trapp (10., 11., 31.), Sajabó (20., 38.), Fritz F. (13.), Debreceni (30., büntetőből).

A hétvégén Magyar Kupa-forduló miatt szünetel a bajnokság, a tabella második helyén álló ASE legközelebb január 25-én, a nyolcadik ELTE SE vendége lesz.

Címkék#futsal#ASE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!