labdarúgás

2019.06.21. 07:00

Hat edzőmeccs szerepel a PFC-naptárban

Berg Sándor

Hétfőn kezdi meg felkészülését a 2019/2020-as élvonalbeli szezonra a Paksi FC. A klub hivatalos oldala a részletekről is beszámolt, ebből kiderül, hogy a teljes keret először június 26-án, szerdán áll edzésbe, hazai környezetben, majd telki és szlovéniai edzőtáborban készül az új idényre.

„A szakmai stáb idén a tábor helyszínéül a szlovéniai Maribor városát választotta, ahol minden maximálisan megfelel a felkészülés követelményeinek” – fogalmaz a paksifc.hu. A felkészülési mérkőzések sorát július 3-án kezdik a paksiak az MLSZ telki edzőközpontjában a skót élvonal középcsapatának számító Livingston FC ellen, majd három nappal később az NB III-ban érdekelt Pécsi MFC látogat az atomvárosba.

A Dráva-parti szlovén városba július 10-én utaznak a paksiak, ahol a tíznapos edzőtáborozás során három meccset játszanak. Előbb az egyaránt Európa-liga-selejtezőre készülő ukrán FK Zorja Luhanszkkal (július 11.) és a szerb FK Partizannal (13.) találkozik Tomiszlav Szivics alakulata, az edzőtábor utolsó napján pedig az NB II-es Soroksárral méri össze erejét (20.). Az augusztus 3-i bajnoki rajt előtti főpróbát a tervek szerint július 27-én, a szintén másodosztályú Budaörs ellen tartja a PFC. .

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!