kosárlabda

2019.07.31. 11:55

Hazai pályán kezdheti az új szezont a Bonyhádi KSE

Berg Sándor

Fotó: Makovics Kornél

A KTE-Duna Aszfalt második csapata ellen, hazai pályán kezdi meg szeptember közepén az NB I/B Zöld csoportjának küzdelmeit a Bonyhádi KSE.

A 2019-es naptári évben december 22-én rendezik az utolsó fordulót, de két héttel később, 2020. január 4-én már folytatódik a bajnokság.

NB I/B, Zöld csoport, 1. forduló

Szeptember 15., vasárnap (a pontos meccsidőpontok később lesznek hivatalosak): Pécsi NKA–Ceglédi KE, Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK–DEAC U23, Békési SzSK–Óbudai Kaszások KA, Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC–Vásárhelyi Kosársuli, Bonyhádi KSE–KTE-Duna Aszfalt NB I B, EKE Eger KOK–Concordia Motax KC Pápa. X (ismeretlen)–Újpest-MT. Hogy az utolsó fennmaradó helyén mely együttes indulhat, arról a későbbiek során a honi szövetség (MKOSZ) elnöksége dönt.

A völgységi gárda az előző szezonban búcsúzott a Piros csoportból, a csapat nem titkolt szándéka, hogy már most visszajusson a másodosztálynak számító ligába.

Fotó: Makovics Kornél

A BKSE magja mindenesetre együtt maradt, ugyanis a csapatkapitány Tömösváry Máté (képünkön), Baki Sándor, Somogyfoki Szabolcs, Dorogi Gergő, Csobán Dávid és Gébert Attila is meghosszabbította szerződését a klubbal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!