U18-as kosár Eb

2017.08.06. 17:06

Ismét parketten a hazai Eb-n Gereben Líviáék

Lettország a következő ellenfél a soproni A-divíziós Európa-bajnokságon.

TEOL/kezdo5.hu

Forrás: fiba.com

Remek formában kezdte a hazai rendezésű Európa-bajnokságot U18-as női válogatottunk, hiszen Törökország ellen nagyon hamar fölénybe került, és bár a végére csak tizenkét pont lett a különbség, tulajdonképpen sima győzelmet aratott. 18:00-tól jön a második meccs a lettek ellen, akik tegnap a görököket verték meg 71-62-re.

Egy mérkőzés után még nincs sok értelme a statisztikának, de az azért látszik, hogy a tripladobást tekintve mindenképpen van még tartalék a magyar csapatban, ugyanakkor borzasztóan figyelni kell a lettek támadópattanózására – a görögök ellen huszonhat (!) lecsorgót kaparintottak meg az ellenfél palánkja alatt. Ha megérkeznek a távoli dobások, sikerül kitolni a lett magasembereket a palánk alól, és a cseresor is kicsit többet tesz hozzá (tegnap nem volt rájuk nagy szükség), akkor mindenképpen jó esélyei lesznek csapatunknak ezen a találkozón is. 

Az összecsapás 18:00-kor kezdődik és az alábbi linken élőben követhető:

Forrás: kezdo5.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!