asztalitenisz

2020.02.14. 18:21

Jön felfelé a Bonyhád Vasas AC

Tolnai Népújság

Forrás: Shutterstock

Egy győzelem és egy döntetlen az NB II Délnyugati csoportjában szereplő Bonyhád Vasas AC mérlege az idei évben. A völgységiek előbb idegenben verték a Kanizsa Sörgyár csapatát, majd pedig itthon végeztek döntetlenre a Honvéd Szondival.

A bajnokságban a Highlife Sportegyesület vezet százszázalékos teljesítménnyel, a Bonyhád 4 győzelemmel, 1 döntetlennel és 6 vereséggel a hetedik helyen áll.

Eredmények, a 11. fordulóban. Kanizsa Sörgyár SE–Bonyhád Vasas AC 6:12. A bonyhádi győztesek: Kizakisz Georgiosz Nikolaosz 4, Tóth Zsolt 3, Rozina Gábor 3, Teleki Attila, valamint a Rozina Gábor–Kizakisz Georgiosz Nikolaosz páros.

A 12. fordulóban. Bonyhád Vasas AC–Honvéd Szondi György 9:9. A bonyhádi pontszerzők: Kizakisz Georgiosz Nikolaosz 4, Rozina Gábor 2, Tóth Zsolt, Teleki Attila, valamint a Rozina Gábor–Kizakisz Georgiosz Nikolaosz páros.

A bonyhádiak Gyenesdiási ASE elleni meccse elmaradt, azt március 1-jén pótolják. A völgységiek szombaton 11 órától a Beremendi Építők vendégei lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!