kosárlabda

2018.12.19. 13:40

Két évet hosszabbított a KSC-vel Bálint Réka

Bár a szerződése csak a szezon végén jár le, már most újabb két évvel meghosszabbította az Atomerőmű KSC Szekszárddal a bedobó, Bálint Réka.

Rónai Gábor

Fotó: KSC

– Bár még csak a szezon közepén járunk, fontosnak tartottuk, hogy már most, hivatalos formában is jelezzük Rékának, a jövőben is számítunk rá – fogalmazott Szabó Gergő ügyvezető a klub honlapján. – „Hamival” kapcsolatban is hasonlóakat tudok elmondani, mint korábban Theodoreán Alexandra esetén: a mai világban, amikor fél csapatok vándorolnak át egyik városból a másikba, igazi ritkaság az olyan elkötelezettség, mint amit ő tanúsít a nevelőegyesülete felé. Amellett, hogy a folyamatos fejlődés érdekében az edzéseken nap mint nap nagyon keményen dolgozik (ő még a nyári szünet egy részét is végig edzette), maximálisan alárendeli magát a csapatérdekeknek is. Tisztában vagyunk vele, hogy a cserepadról beszállva nem egyszerű folyamatosan új lendületet hozni a csapat támadójátékába, illetve a palánkok alatt a sokszor egy fejjel magasabb játékosok ellen védekezni, de úgy gondoljuk, hogy ő hosszútávon is képes egy ilyen nehéz szerepkört betölteni. A 2016-os hazatérése óta elképesztő sok KSC-s sikernek és élménynek volt részese, bízunk benne, hogy ez a jövőben sem lesz másként – tette hozzá Szabó Gergő.

– Rövid gondolkodás után döntöttem úgy, hogy két évig még biztosan Szekszárdon szeretnék megharcolni a játékperceimért. Számomra a jó szakmai munka mellett ugyanolyan fontos a klubnál uralkodó családias légkör, hogy az edzéseken kívül is tudunk egymásra támaszkodni. Remélem jó példával szolgálhatok a szekszárdi fiataloknak, hogy sok kemény és extra munkával meg tudják valósítani az álmaikat” – mondta a 27 éves kosárlabdázó.

A klubhoz kapcsolódó információ, hogy ma este mutatják be a Babits Mihály Kulturális Központban a KSC Szekszárd sikereiről szóló filmet. A Kék szív vetítése 19 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!