NBI

2020.06.16. 21:22

Kisvárdai sikerével nagyot lépett a bennmaradás felé a ZTE

A ZTE a góllövőlista éllovasa, Radó András büntetőjével 1-0-ra nyert a Kisvárda otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának keddi nyitómérkőzésén.

Gyenge első félidőt láthatott a közönség, a Kisvárda próbálkozott többet ugyan, de a játékrész egyetlen nagy helyzetét a vendégek hagyták ki.

Márton Gábor érezhetően elégedetlen volt tanítványaival, ezért a szünetben hármat is cserélt, azonban nem tudta gyökeresen megváltoztatni a vendég együttes játékát. A Kisvárda a 68. percben dolgozta ki első nagy helyzetét, de Kovácsréti hatalmas helyzetben gyenge megoldást választott.

A 82. percben Radó futotta le védőjét a bal oldalon, majd betört a 16-oson belülre, de Dombó csak szabálytalanul tudta megállítani: a kapus sárga lapot, a ZTE büntetőt kapott, amelyet a sértett, a góllövőlista éllovasa értékesített. Az utolsó percekben a zalaegerszegiek nyugodtabbak lehettek volna, ha nem szórakozzák el helyzeteiket, de így is három ponttal távoztak Kisvárdáról.

A ZTE legutóbbi hat mérkőzésén négyszer nyert és két döntetlent játszott, mostani sikerének köszönhetően pedig hét pont választja el a még kiesést jelentő 11. helyen álló Debrecentől.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!