asztalitenisz

2020.02.26. 17:11

Kizakisz Nikolaosz ezüstérmet hozott a diákolimpiáról

Tolnai Népújság

Forrás: TN

Kizakisz Georgiosz Nikolaosz ezüstérmet szerzett a Karcagon megrendezett diákolimpiai országos döntőben. A Szekszárdi Baka István Általános Iskola tehetsége a III.–IV. korcsoportos fiúk A-karegóriás versengésében lett második, mégpedig nagy hazai riválisa, a szarvasi Szántosi Dávid mögött. A diákolimpiai döntő rangját mutatja, hogy korcsoportjában az országos ranglista első tíz helyezettje közül nyolc ott volt.

Kizakisz Nikolaosz a másodiknak járó oklevéllel és kupával Fotó: TN

Tolna megyét rajta kívül Kizakisz Georgiosz Nikolaoszon kívül három lány képviselte, valamennyien a B-kategóriában szerepeltek. Az I.–II. korcsoportban Kovács Hanna (Várdomb-Alsónána Általános Iskola) első helyen végzett, a III.–IV. korcsoportban Kovács Gréta Julianna (Szekszárdi Babits Mihály Általános Iskola) negyedik lett, az V.–VI. korcsoportban pedig Popp Valentina (AM Dunántúli Agrárképző Csapó Dániel Mezőgazdasági Szakgimnázium) nyolcadikként zárt.

A csapatversenyben a Bátai Általános Iskolát képviselő III.–IV. korcsoportos fiúk az ötödik, míg a lányok a hatodik helyen végeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!