A kosárlabda csúcsa

2019.02.18. 11:46

LeBron csapata megint behúzta az All Star-meccset

A mérkőzést 2018 után másodjára rendezték a hagyományos kelet-nyugat felosztás helyett úgy, hogy az a két játékos állította össze a kereteket a kezdőötösökön túl, aki a legtöbb szavazatot kapta.

LeBron James

Forrás: AFP

Fotó: Maddie Meyer / Getty Images North America

James gárdája 178-164-re legyőzte Giannis Antetokounmpo együttesét az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) vasárnapi All Star-gáláján.

A charlotte-i gála közönségszórakoztató kosárlabdát hozott, a játékosok folyamatosan „tüzeltek” és többnyire találtak is, így 342 pont született. Mindkét oldalon különösen nagy kedvvel célozták meg messziről a gyűrűt, James csapata 90, Antetokounmpóé pedig 77-szer kísérletezett a hárompontos vonal mögül, és mindkét gárda 35 százalék feletti hatékonysággal dobott messziről.

A mezőny legeredményesebbje a vesztes kapitány, a Milwaukee Bucksot erősítő Antetokounmpo lett 38 ponttal, aki kosarai túlnyomó többségét zsákolva szerezve. Ugyanakkor a meccs legjobbja címet nem ő, hanem a győztesek legponterősebb tagja, a bajnok Golden State Warriorsban játszó Kevin Durant (31 pont) kapta.

A nyár óta a Los Angeles Lakersben szereplő James 19 ponttal zárta a meccset.

Borítókép: Kevin Durant és LeBron James.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában