kosárlabda

2019.08.12. 13:54

Licitáljon ön is, és segítsen Líviának!

Berg Sándor

Fotó: MW

A MAFC kosárlabdaklub és az Omega zenekar is összefogott a leukémiával küzdő tehetséges kosárlabdázóért, Gereben Líviáért. Mint azt Kangyal Gergő, az egyesület akadémiájának vezetője és édesapja, a magyar válogatott egykori legendás irányítója, Kangyal Tibor a wbasket.hu portálnak elmondta, jótékonysági árveréssel próbálnak meg segíteni az Atomerőmű KSC Szekszárd és a magyar válogatott tehetségének gyógykezelésében.

Az árverés tárgya a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar rockegyüttes 1969-ben kiadott első aranylemeze, amit az augusztus 3-i balatonlellei koncerten az együttes jelenlegi tagjai aláírásukkal tettek még különlegesebbé.

„Hitem szerint elsősorban nemcsak az anyagi természetű segítség, hanem az, hogy két ilyen patinás társulat, mint az Omega zenészei és a MAFC kosarasai együtt nyújtanak támaszt Lívinek, sokat segíthet neki a betegség elleni harcában. Ezért döntöttünk úgy, hogy az akadémiánk is csatlakozik az akcióhoz” – fogalmazott a vezető.

Licitálni a Kosarasok Klubja Facebook-oldalán oldalán lehet augusztus 20-án, azaz jövő kedd éjfélig. A kikiáltási ár 100 ezer forint, lapzártánkkor az összeg 200 ezer forintnál járt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!