Fővárosi mezőnyfölény

2018.11.24. 19:42

Magabiztosan győzött a Ferencváros a Kisvárda ellen

A listavezető Ferencváros magabiztosan, 2-0-ra legyőzte a vendég Kisvárda együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában szombaton.

Az első félidőben óriási mezőnyfölényben játszott a Ferencváros, sorra alakította ki a helyzeteit, és a szünetre kétgólos előnyt szerzett: Abraham Frimpong a 21., míg Miha Blazic a 33. percben egy-egy szöglet után kialakult helyzetet értékesített. A kisvárdai csapat teljesen beszorult, játékosai sokat hibáztak, támadásait pedig legkésőbb a félpálya környékén megszűrték a házigazdák.

A szünet után a Ferencváros kevesebb energiát mozgósított, így a visszafogott tempó miatt a vendégek kijöttek a szorításból. Helyzet azonban – egy lehetőséget leszámítva, amikor a bizonytalankodó Dibusz Dénest Frimpong segítette ki – továbbra is csak a hazaiak előtt adódott, de az eredmény a lefújásig már nem változott.

A ferencvárosi együttes pályaválasztóként immár 28 mérkőzés óta nem kapott ki a bajnokságban. A Kisvárda rossz sorozata az Üllői úton sem szakadt meg: az újonc hét forduló óta képtelen nyerni, és ez idő alatt mindössze egy pontot szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában