izgalmas mérkőzések

2018.02.24. 19:31

Meglepő eredmények a Premier League szombati meccsein

Döntetlent játszott a Leicester City a Stoke City ellen, a Huddersfield azonban rendkívül fontos győzelmet aratott a sereghajtó West Bromwich Albionnal szemben.

Csak döntetlenre volt képes odahaza a Leicester City a kiesőjelöltek közé tartozó Stoke City ellen az angol labdarúgó Premier League 28. fordulójában, a szombati játéknap nyitómérkőzésén. Közvetlenül a szünet előtt a vendégek jutottak vezetéshez, a házigazda öngóllal egyenlített a 70. percben.

A Liverpool és a Brighton is 4-1-es győzelemmel zárta hazai mérkőzését az angol labdarúgó Premier League 28. fordulójának szombati játéknapján.

Előbbi a West Ham United felett diadalmaskodott, s lépett fel a tabella második helyére, míg utóbbi a Swansea Cityt verte.

Az alsóházi rangadón a Huddersfield rendkívül fontos győzelmet aratott a sereghajtó West Bromwich Albion vendégeként, míg a Bournemouth kétgólos hátrányt ledolgozva a 89. percben mentette döntetlenre a Newcastle Uniteddel vívott meccsét.

Premier League, 28. forduló:

Bournemouth-Newcastle United 2-2 (0-2)

Brighton-Swansea City 4-1 (1-0)

Burnley-Southampton 1-1 (0-0)

Liverpool-West Ham United 4-1(1-0)

West Bromwich Albion-Huddersfield 1-2 (0-0)

korábban:

Leicester City-Stoke City 1-1 (0-1)

később:

Watford-Everton 18.30

vasárnap:

Crystal Palace-Tottenham Hotspur 13.00

Manchester United-Chelsea 15.05

március 1., csütörtök:

Arsenal-Manchester City 20.45

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!