cselgáncs

2019.07.14. 19:20

Megvan a magyarok harmadik bronzérme is

Sipőcz Richárd állhatott a dobogó utolsó fokára a Papp László Sportarénában zajló budapesti cselgáncs Grand Prix vasárnapi zárónapján.

Budapest, 2019. július 14. Sipõcz Richárd, miután gyõzött az orosz Anton Krivobokov ellen a férfiak +100 kilogrammos súlycsoportjának bronzmérkõzésén a cselgáncs Budapest Grand Prix-n a Papp László-sportarénában 2019. július 14-én. MTI/Czagány Balázs

Forrás: MTI / Czagány Balázs

A kétszeres ifjúsági Európa-bajnok ötödik meccsén az orosz Anton Krivobokovval csapott össze, aki hét érmet gyűjtött eddig a World Tour (Grand Slam és Grand Prix) viadalokon.

A Széchenyi Egyetem SE versenyzője – a GP meglepetésembere – 50 másodperc elteltével egy megkontrázott akcióra vazaarit kapott, ám magasabb-nehezebb ellenfele nemsokára egy hasonló indítást követően egyenlített. A csata másfél perccel a mérkőzésidő vége előtt dőlt el, amikor a 18 éves Sipőcz ippont érően döntötte fel az oroszt, és nyert.

A magyarok három éremmel zárták az ötödik budapesti GP-t, pénteken az 57 kilós Karakas Hedvig, szombaton pedig a 81 kilós Ungvári Attila állhatott ugyancsak a dobogó alsó fokára.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!