Labdarúgás

2017.09.23. 21:35

Pakson is kikapott az újonc Balmazújváros

A Paks 1-0-ra nyert otthon a Balmazújváros ellen szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójában.

Teol.hu

Az újonc együttes immár hat mérkőzés óta nyeretlen az NB I-ben, ráadásul ezalatt mindössze egyetlen pontot gyűjtött.

1000 néző töltötte meg a lelátót, a játékot Karakó vezette.

Amolyan tapogatózó játékkal kezdődött a mérkőzés, s az iram később sem változott, de valamelyest a Paks volt kezdeményezőbb. Ennek ellenére sokáig nem jutott helyzetekig, mígnem Kulcsár lövésével váratlanul előnybe került.

A folytatásra sokkal támadóbb szellemben jött ki a Balmazújváros, de komoly dolga így sem akadt Verpecznek, sőt a Paks egy szabadrúgásból majdnem eldöntötte a három pont sorsát. A hajrában is mezőnyfölényben futballoztak a vendégek, azonban nem tudták feltörni a hazaiak védelmét, így jószerivel helyzet nélkül távoztak Paksról.

gólszerző: Kulcsár D. (36.)

sárga lap: Szabó J. (38.), Simon Á. (84.), illetve Tamás L. (48.)

Paksi FC: Verpecz – Vági, Lenzsér, Gévay, Szabó J. – Papp K., Simon Á., Kecskés – Kulcsár D. (Daru, 68.), Bertus, Koltai (Simon M., 78.)

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Pogacsics – Habovda, Tamás L., Rus, Uzoma – Maiszuradze, Bódis – Vajda S. (Kovácsik, 67.), Sigér (Fekete, 75.), Rácz (Andric, a szünetben) – Arabuli

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!