Labdarúgó NB I

2017.07.22. 20:35

Négygólos döntetlent játszott a Honvéd és a Diósgyőr

A mérkőzés nagy részében emberhátrányban küzdő, címvédő Budapest Honvéd 2-2-es döntetlent játszott a vendég Diósgyőri VTK együttesével a labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójának szombati játéknapján.

Kiegyenlítetten kezdődött a találkozó, mindkét együttes előtt adódtak helyzetek. Vezetéshez a vendégek jutottak büntetőből, ráadásul a fővárosiak emberhátrányba kerültek. A fordulást követően azonban így is egyenlíteni tudtak, sőt egy szabadrúgásból megfordították az állást. Már úgy tűnt, hogy begyűjtik a három pontot, ám az ötperces hosszabbítás utolsó másodperceiben Vela második góljával egyenlített a Diósgyőr. Ezzel megszakadt a kispestiek remek sorozata, ezt megelőző 11 hazai bajnokijukat ugyanis megnyerték.

A találkozót a Bozsik Stadionban játszották, ugyanis a Diósgyőr a debreceni Campus Fesztivál miatt kénytelen volt felcserélni a pályaválasztói jogot a kispestiekkel, mert ideiglenes otthonában ezúttal nem játszhatott. A két együttes egyaránt 2-0-s sikerrel rajtolt, így holtversenyben vezették a tabellát a forduló előtt.

Meccsadatok:

Bozsik Stadion, 2500 néző.

Gólszerzők: Eppel (62.), Lanzafame (74.), illetve Vela (42., 95., az elsőt 11-esből).

Sárga lap: Nagy G. (17., 40.), illetve Eperjesi (71.), Lipták (73.).

Kiállítva: Nagy G. (40.).

 

Címkék#NB I

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!