Ötödik helyen zártak

2018.09.10. 20:03

Nem sikerült a feljutás Genczler Kornéléknak

A visszafogott kezdés után két győzelemmel fejezte be az EBSL Promotion Final küzdelmeit a magyar strandlabdarúgó-válogatott Szardínián, de nem jutott fel az Euroliga A-divíziójába.

Rónai Gábor

Ughy Márk kapitány együttese két héttel ezelőtt Németországban harcolta ki a jogot az Euroliga B-divíziós rájátszásában való szereplésre, amelynek tétje az A-divízióba való feljutás volt.

A bonyhádi Genczler Kornéllal a soraiban felálló magyar egylet csütörtökön a kazahoktól, pénteken pedig a csoportfavorit németektől is vereséget szenvedett, ezzel pedig idejekorán eldőlt, hogy nem juthatnak be a nyolccsapatos torna döntőjébe.

Az utolsó csoportmérkőzés megnyerése (Moldova 5–3) révén vasárnap az ötödik helyért léphetett homokra a magyar legénység, és nagy csatában visszavágott Angliának a két héttel ezelőtti vereségért.

A magyar csapat eredményei Kazahsztán–Magyarország 5–3, Németország–Magyarország 7–1, Magyarország–Moldova 5–3, Magyarország–Anglia 4–2. A mieink házi gólkirálya a 13 gólból hatot vállaló Rutai Balázs lett.

A döntőben a németek 4–4 után szétlövésben győzték le Romániát, így visszajutottak az A-csoportba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!