női futsal

2018.12.03. 19:00

Oda a Szekszárd veretlensége

Berg Sándor

Vereséggel hangolt a Szekszárd és a Tolna-Mözs is a szombati megyei rangadóra. Bajnoki döntőnek beillő mérkőzésen, az Astra otthonában szakadt meg Ganczer Hajnalkáék veretlenségi szériája, míg Varga Adélék sorozatban második vereségüket szenvedték el hazai környezetben – a kiskunfélegyháziak után a Gyula is elvitte a három pontot Tolnáról.

Astra-Herbária Kfháza FC–Szekszárdi FC 4–3 (1–1).

Kiskunfélegyháza, v.: Fehérvári (Kaszala, Pataki).

Szekszárd: Hargas – Megyeri, Vaskovets, Jarova, Ganczer. Csere: Kágyi, Gősi, Buchmüller, Horváth K., Beke.

Gólszerzők: Rozmis (32., 34.), Kiss G. (20.), Vaskovets (35., öngól), illetve Megyeri (2.), Jarova (28.), Horváth K. (31.).

„Ha most őszintén elmondanám a véleményemet, valószínűleg örökre eltiltanának, úgyhogy próbálok higgadt maradni – fogalmazott Micskó Márk, a szekszárdiak edzője. – Zsinórban második mérkőzésünk, amikor a nyilvánvaló büntető számunkra nem ér büntetőt. Ráadásul nem szabályos góllal kapunk ki. Kérdem én, oldalberúgásból érintés nélkül a kapuba kerülő labda az gól vagy nem gól? A játékvezető közölte velem, hogy nem egy meccset nézünk, amikor pedig szóvá teszem ezt, elküldenek a kispadtól! Megjegyezném még, hogy az ellenfelünk fiatal válogatott játékosa az egyezményes középső ujját sűrűn felém mutogatva fejezte ki véleményét.”

WSH Tolna-Mözs–Gyulai Amazonok 4–6 (2–6).

V.: Hartung (Álló, Petrovics).

Tolna: Deczki – Szalkai, Horváth H., Varga A., Urbán. Csere: Farkas K., Csapó.

Gólszerzők: Varga A. (3.), Csapó (15.), Farkas K. (38.), Deczki (38.), illetve Bálint R. (9., 28.), Molnár Á. (14.), Balogh N. (18.), Fülöp D. (36.), Horváth H. (37., öngól).

„Jól kezdtük a mérkőzést, számos helyzetünk volt, de nem tudtunk élni velük. Ahogy a sportban lenni szokott, mi kaptuk a gólokat, így végig az eredmény után futottunk. A hajrában megvolt a lehetőségünk az egyenlítésre, de nem voltunk kellően koncentráltak” – mondta Nagy Roland, a tolnaiak edzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!