kosárlabda

2020.04.15. 08:33

Otthonukban készülnek az ASE amerikai légiósai

Az edzőtermek bezártak, így otthonukban tartják karban magukat az Atomerőmű SE amerikai légiósai. A klub honlapjának mindegyikük elmondta, hogy telnek a napjaik ebben a nehéz időszakban.

TN-összeállítás

Fotó: Molnár Gyula

Shannon Evans

„Két-három mérföldet futok minden nap, amit egy 30 perces hasizomgyakorlat követ, majd egy kis súlyzózás. A vírushelyzet miatt minden edzőterem zárva van, így a lehetőségek leszűkültek. Sajnos dobógyakorlatokat nem tudok csinálni, így a kondicionális gyakorlatokra fókuszálok.”

Nicholas Faust

„Próbálok aktív maradni, legyen szó futásról, fociról, amerikaifociról vagy súlyemelésről. Minden edzőterem zárva tart, így én is otthon próbálom magam formában tartani, és napról napra előre haladni az edzésprogramomban. Egészségesebben étkezem, és a konyhában is egyre jobban helyt állok.”

Omar Calhoun

„Nem mozdulok ki a lakásból egyáltalán, itthoni edzésprogramokat csinálok, próbálok minél aktívabb maradni. Normál esetben egyszerűbb lemenni a konditerembe vagy dobóedzéseket csinálni a csarnokban, de a pandémia miatt most megpróbálom a maximumot kihozni az itthoni edzésekből, és távol tartom magam mindenkitől.”

Raphiael Putney

„Miután minden edzőterem bezárt, otthon próbálom formában tartani magam, súlyokat emelgetek, futni járok a közeli parkba, ha az időjárás kedvező. Nagyon nehéz elviselnem, hogy labda és ember nélküli edzéseket kell csinálnom, de mindent meg kell most tennünk annak érdekében, hogy formában tudjunk maradni. Próbálok egészségesen étkezni, relaxálni és a következő szezonra fókuszálni.”

Justin Jackson

„Nagy csalódás, hogy ilyen hirtelen vége lett a bajnokságnak, úgy érzem, remek csapatunk volt, és a kémia is jól működött. Mindenkire úgy tekintek, mintha a testvérem lenne, nagyon hiányoztok, igyekszem formában tartani magam, reggelente futóedzéseket tartok. Remélem, mihamarabb átvészeljük ezt a helyzetet, és találkozunk!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!