Cincinnati tenisztorna

2017.08.18. 23:05

Pliskova negyed-, Muguruza már elődöntős 

Az első helyen kiemelt cseh Karolina Pliskova negyed-, a negyedikként rangsorolt spanyol Garbine Muguruza Blanco pedig már elődöntős a Cincinnatiban zajló keménypályás tenisztorna női versenyében.

A világelső Pliskova Camila Giorgi elleni mérkőzését a heves esőzések miatt halasztották csütörtökre, így ezen a játéknapon még egyszer pályára kell lépnie: a nyolc között a hatodik kiemelt dán Caroline Wizniackival mérkőzik majd.

A wimbledoni bajnok Muguruza ellenben már elődöntős: a spanyol játékos az orosz Szvatlana Kuznyecova felett diadalmaskodott három játszmában, 2 óra 48 perc alatt.

A férfiak versenyében Nick Kyrgios kereken két óra alatt szetthátrányról fordított a horvát Ivo Karlovic elleni nyolcaddöntőben.

Az ausztrál játékos ellenfele a negyeddöntőben – még a mai játéknapon – a hétfőtől világelső spanyol Rafael Nadal lesz, aki a legjobb tizenhat között egy szoros és egy sima játszmában győzte le honfitársát, Albert Ramos-Vinolast.

Eredmények, :

férfiak, 5 millió dollár (1,3 milliárd forint) összdíjazás, nyolcaddöntő:

Nadal (spanyol, 1.)-Ramos-Vinolas (spanyol) 7:6 (7-1), 6:2

korábban:

Kyrgios (ausztrál)-Karlovic (horvát) 4:6, 7:6 (8-6), 6:3

nők, 2,8 millió dollár (756 millió forint) összdíjazás,

negyeddöntő:

Muguruza (spanyol, 4.)-Kuznyecova (orosz, 8.) 6:2, 5:7, 7:5

nyolcaddöntő:

Pliskova (cseh, 1.)-Giorgi (olasz) 6:3, 4:6, 6:0

Görges (német)-Szvitolina (ukrán, 5.) 7:5, 6:4

Stephens (amerikai)-Makarova (orosz) 2:6, 6:3, 6:4

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!