Csapatcsere

2018.06.26. 15:52

Priskin Tamás kölcsönbe a Haladáshoz került

A 63-szoros válogatott csatár egy évre hagyja ott a Ferencvárost.

Felcsút, 2017. augusztus 27. A ferencvárosi Priskin Tamás gólt rúg a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott Videoton FC - Ferencváros mérkõzésen a felcsúti Pancho Arénában 2017. augusztus 27-én. A Videoton 3-1-re gyõzött. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A szombathelyi Swietelsky Haladás kedden a hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évre kölcsönbe megszerezte a Ferencváros támadóját.

A 31 éves Priskin az elmúlt idényben mindössze 11 bajnokin volt kezdő a zöld-fehéreknél, hatszor csereként lépett pályára, s négy gólt szerzett.

Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója elmondta, Michael Rabusic mellé mindenképpen akartak egy támadót igazolni, s hiszi, hogy a válogatott csatár nagy segítségére lehet a csapatnak. Hozzátette, több játékos esetleges szerződtetéséről tárgyalnak még.

Priskin a harmadik nyári szerzeménye az elmúlt szezonban nyolcadik Haladásnak, az élvonaltól búcsúzott Balmazújvárostól Jurij Habovda és Tamás László csatlakozott a klubhoz.

Borítókép: Priskin Tamás gólt rúg.

Forrás: MTI / Koszticsák Szilárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában