nem volt meglepetés

2018.11.03. 22:01

Simán nyerte az örökrangadót a Fradi

A Ferencváros hazai pályán 2-0-ra legyőzte az MTK Budapest csapatát az OTP Bank Liga 13. fordulójának zárómérkőzésén, szombaton.

Budapest, 2018. november 3. Sigér Dávid Miklós (k), a Ferencváros második góljának szerzője a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Ferencváros - MTK Budapest mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2018. november 3-án. MTI/Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

A Ferencváros esélyeshez méltóan kezdte a 214. örökrangadót, a mezőnyfölényét azonban sokáig nem tudta gólra váltani. Aztán a 24. percben megtört a jég, Lanzafame jó ütemű kiugratása után Bőle emelte át a labdát a kapujából kilépő Kicsak fölött. Az egyre nagyobb iramot diktáló zöld-fehérek a vezető találat után sem álltak vissza, ennek köszönhetően az első félidő hajrájában megduplázták az előnyüket: a 38. percben Sigér bombázta a labdát a vendégek kapujába.

A fordulás után a Ferencváros átadta a területet az MTK-nak, ám a kék-fehérek hiába birtokolták a korábbiaknál többet a labdát, helyzetet nem tudtak kialakítani.

A hazaiak több veszélyes támadást is vezettek a 60. perc után, újabb gól azonban már nem esett.

Győzelmével a Ferencváros továbbra is négy ponttal vezeti a tabellát a második Budapest Honvéd előtt.

Az FTC hazai bajnoki veretlenségi sorozata immár 27 mérkőzéses.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában