fontos szerep

2017.07.06. 16:26

Szalai Ádám 2019-ig a Hoffenheimé

Szalai Ádám 2019. június 30-ig meghosszabbította szerződését a német labdarúgó-bajnokságban szereplő TSG 1899 Hoffenheimmel.

„Ádám figyelemreméltó tavaszi szezont produkált, s a pályán kívül is fontos szerepet játszik a csapategységben” – mondta róla a vezetőedző, Julian Nagelsmann, aki a futballista mentalitását és játéktudását dicsérve hozzátette: minden tréner számára fontos, hogy ilyen típusú játékos legyen a keretében.

Szalai eddig 53 Bundesliga-meccsen lépett pályára az együttesben, és 12 gólt szerzett – ezek közül hetet most, a tavaszi szezonban.

Szalai elárulta, hogy tagja akart maradni ennek a „különleges közösségnek”, és nagyon örül annak, hogy továbbra is bíznak benne. A válogatott csatár a következő idényben a Bajnokok Ligája selejtezőjében is főszerepet vállalhat, a klub ugyanis a várakozásokat felülmúlva a negyedik helyen zárt a német bajnokság tavalyi szezonjában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!