fájdalmas lépés

2019.06.07. 13:10

Torghelle távozik az MTK-tól

Az NB I-ből búcsúzó MTK hivatalos honlapján jelentette be, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését a 42-szeres magyar válogatott labdarúgójával, Torghelle Sándorral.

Budapest, 2019. március 30. Torghelle Sándor, az MTK játékosa (b) és a diósgyõri Tajti Mátyás a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott MTK Budapest - Diósgyõri VTK mérkõzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. március 30-án. Az MTK 2-1-re gyõzött. MTI/Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

A kiesés után az MTK Budapest futballcsapatának új vezetése radikálisan alakítja át a klubot, új utakat keresve a működésben. Az ilyen döntések pedig mindig áldozatokkal és fájdalmas lépésekkel is járnak, ilyen nehéz döntés volt az is, amikor az MTK Budapest Labdarúgó Zrt. vezetése úgy döntött, hogy nem hosszabbít szerződést Torghelle Sándorral – írja az Origo.

Az elszánt, örökké lelkes futballista sokat tett a csapatért és mindig élvezte a klub megbecsülését – minden szempontból. A vezetőség, a klub munkatársai és a csapat szurkolói ezúton is megköszönik Torghelle Sándor munkáját, aki a magyar futballélet utóbbi évtizedének egyik meghatározó játékosa – áll a kék-fehér együttes közleményében.

Borítókép: ezt a párharcot csak egyvalaki nyerhette meg...akinek elengedte kezét az MTK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában