Labdarúgás

2019.08.11. 12:35

További három kör időpontja végleges

Berg Sándor

Fotó: MW (Illusztráció)

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kitűzte az OTP Bank Liga 3–5. fordulójában rendezendő mérkőzések pontos kezdési időpontjait. A Paksi FC mérkőzései nem kerülnek az M4 Sport képernyőjére, de a közszolgálati televízió oldalán, az m4sport.hu-n továbbra is élőben lehet követni az atomvárosiak bajnoki összecsapásait (ahogy a többi találkozót is).

A negyedik kör menetrendje a Ferencváros nemzetközi kupaszereplésének függvényében még változhat, amennyiben a zöld-fehérek kiesnek a Dinamo Zagreb ellen a Bajnokok Ligája selejtezőjéből. Ebben az esetben a magyar bajnok augusztus 22-én, csütörtökön az Európa-liga playoff-körében lépne pályára.

Az órára lebontott program, OTP Bank Liga:

A 3. fordulóban:

Augusztus 17., szombat: Debreceni VSC–ZTE FC 17 (tv: M4 Sport). Ferencváros–Kaposvári Rákóczi FC, Mezőkövesd Zsóry FC–Puskás Akadémia, MOL Fehérvár FC–Diósgyőri VTK (tv: M4 Sport), Újpest FC–Paksi FC, Budapest Honvéd–Kisvárda Master Good 19.30.

A 4. fordulóban:

Augusztus 24., szombat: Kisvárda Master Good–Újpest FC, Paksi FC–MOL Fehérvár FC, Diósgyőri VTK–Mezőkövesd Zsóry FC, Puskás Akadémia–Ferencváros (tv: M4 Sport), Kaposvár–ZTE FC 18.

Augusztus 25., vasárnap: Budapest Honvéd–Debreceni VSC (tv: M4 Sport) 18.

Az 5. fordulóban:

Augusztus 31., szombat: Mezőkövesd Zsóry FC–Paksi FC, MOL Fehérvár FC–Kisvárda Master Good, Újpest FC–Budapest Honvéd (tv: M4 Sport), ZTE FC–Puskás Akadémia, Debreceni VSC–Kaposvári Rákóczi 19.30.

Szeptember 1., vasárnap: Ferencváros–Diósgyőri VTK (tv: M4 Sport) 18.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!