Sztárvilág

2009.03.09. 15:29

Egyszer már visszafogadták Damu Rolandot, most azonban végleg kiírják a sorozatból?

A TV2 megjavult rosszfiúja jó ideje ismét a Jóban-Rosszban szereplője. Annak idején azért tették büntetőpadra, mert viselkedése hagyott némi kívánnivalót maga után Most azonban arról szólnak a pletykák, hogy Roland is áldozatául esik annak a kirúgás sorozatnak, ami már így is megtizedelte a színészgárdát!

Kiskegyed

Egymás után távoznak a szereplők a Jóban-Rosszban díszletei közül. Van, aki saját elhatározásából ment el, van, akit kiírtak a sorozatból, mondván, elfáradt a karaktere. Persze olyan is van, aki arról hallott, hogy a gazdasági válság miatt tizedelték meg a gárdát.

Előbb a lányok mentek

Várdai Anikó, Tallós Rita, Szorcsik Viktória, Gregor Bernadett és Kerekes Viktória voltak azok a hölgyek, akiknek a munkájára nem volt szüksége a rendezőnek. Persze, van, akit csak másik színésznőre cseréltek, mint például Szorcsik Vikit, akit Haumann Petra váltott a főnővéri poszton. Mészáros Kitty maga kérte, hogy írják ki a sorozatból, de mivel karakterére szükség van, egy másik ifjú hölggyel pótolták. Jöttek új szereplők is, mint például Cseke Katinka és Liptai Claudia.

A fiúk biztonságban voltak eddig

Jó pár hétig úgy tűnt, hogy a férfi szereplőket megkímélik a kirúgástól. Most azonban felreppent a pletyka, miszerint Damu Rolandot másodszor is kiírják a sorozatból! Először azért döntött úgy a vezetőség, hogy nem kér a színészből, mert Roland kicsit hirtelen haragú volt és ha felbosszantották, bizony eljárt a keze is, de a botrány nem tett volna jót a sorozatnak. Néhány hónap után azonban ismét munkába állhatott, mert megtanulta a leckét és megváltozott. A Bors információi szerint a Roland által megformált Várnagy Előd egy fegyveres támadás során olyan súlyosan megsérül, hogy lebénul. Ezzel azonban a forgatókönyvírók nagyjából meg is pecsételik a karakter sorsát, hiszen az örökké rosszban sántikáló szereplő ágyból fekve nem nagyon tud gonoszkodni. Hacsak nem történik valami csoda, mondjuk, hogy álmában meggyógyul

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!