Sztárvilág

2009.03.19. 15:40

Judy és Ördög Nóra sorsa ugyanarról szól?

A Reggeli műsorában beszélgetett Nóra az énekesnővel, akit arról faggatott, hogy mi volt az oka annak, hogy elküldte zenész férjét és lezárja a házasságát. Judy válaszai közben látható volt, hogy Nóra arcán érzelmek suhannak át. Talán azért, mert saját életének legutóbbi szakaszának történetét hallgatta?

Kiskegyed

A stúdióban egy vidám, kiegyensúlyozott Judy érkezett, aki elmondta Nórának, hogy az utolsó, harmincegyedik plasztikai műtétjét ő maga szerette volna, hiszen már nem helyreállító beavatkozásról volt szó. Ez az operáció inkább a lelkének tett jót, hiszen az utóbbi időben nem érezte jól magát a bőrében. Ez nem csoda, ha azt vesszük alapul, hogy nemrég szakított férjével, Rolival, akivel alig másfél éve voltak házasok!

Eleve rossz irányban haladtak

Valahogy a műsort elnézve az volt az ember érzése, mintha Judy nemcsak a saját, hanem épp Ördög Nóra életéről is mesélne. „Mi mindig bolondoztunk, és lehet, hogy ez volt a baj. Lehet, hogy már az elején is rossz irányban mentünk. A balesetem után 8 évvel Roli volt az első férfi, aki nőnek nézett.” – kezdte a történetet Judy, aki azóta rájött, hogy sok mindent nem vett számításba annak idején. – „Azt hiszem, hogy a kapcsolatunk legelején látszódott, hogy nem illünk egymáshoz. Én is észrevettem dolgokat, de úgy voltam vele, hogy annyira szerettem, hogy elnéztem neki a dolgokat.” – mesélte el Nórának férjével való kapcsolatának kezdetét.

Nóra is ezért ment férjhez?

Judy azonban már arra is rájött, hogy talán az esküvőjük is csak porhintés volt csupán. „Amikor eltűnik a lila köd, akkor éleződnek ki a másik rossz tulajdonságai. Elmúlt a szerelem, már régen, talán az esküvő sem kellett volna. Az esküvő előtt is megvoltak a problémák, de én nem akartam észrevenni őket. Úgy hittem, az esküvő majd változtat a dolgokon és jobb lesz minden.” – mondta Judy, és ekkor Nóra arcán egy kis felhő szaladt át. Nem csoda, hiszen a hírek szerint ő is csak azért ment hozzá férjéhez tavaly nyáron, hogy megmentse kapcsolatukat.

Felszabadító szakítás

Az énekesnőnek a legnehezebb talán az volt, amikor el kellett dönteni a hogyan tovább-ot. „A barátaim mellettem álltak. Ők és a szüleim segítettek meghozni a döntést azzal, hogy mindig meghallgattak. Nehéz volt dűlőre jutni, az ünnepeket nem akartam elrontani, de már mint lakótársak, mint barátok éltünk egymás mellett, már nem voltak köztünk érzelmek! Én így láttam a dolgokat, de Roli szerint nem volt olyan gond, amit ne hozhattunk volna rendbe. Aztán döntöttem. Ahogy kilépett az ajtón, azt éreztem, hogy egy hatalmas nagy teher tűnt el a lelkemből, a szívemből. Nagyon sírtam, de éreztem, hogy nincs már bennem fájdalom és ettől nagyon jól vagyok. Abszolút kinyitottam a szívem. Sok mindent tanultam ebből a kapcsolatból és már tudom, hogy hol hibáztam el.” – nevetett fel Judy, akit csak „nagy újrakezdőnek” nevezett Nóra. Hát, ebben az újrakezdésben azért ő is klasszis, de a lényeg az, hogy mindkét hölgy úgy érzi, végre boldog!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!