Sztárvilág

2009.03.12. 17:14

Ördög Nóra hirtelen felnőtt és nem érdekli, ki mit mond!

A fiatal műsorvezető kivirult, ezt nem csak kollégái veszik észre. Nóra kiegyensúlyozottabb, mint valaha és végre nem akar mindenkinek megfelelni. Ahogy ő mondja, most vált igazán felnőtté.

Kiskegyed

Nóra négy hónappal az esküvője után szakított férjével, aki szintén az RTL Klubnál dolgozik. A műsorvezető a neves fotóssal, Nánási Pállal esett szerelembe, de házasságának felbomlását nem csak ez okozta. A pletykák szerint férje nem volt teljesen hűséges hozzá.

Felnőtt a kislány

A Szombat esti láz háziasszonya úgy érzi, az elmúlt hónapok alatt érett igazán felnőtté és nőtt be a feje lágya. Ráadásul épp ideje volt annak, hogy eltörölje azt a képet, ami kialakult róla, történetesen a jókislány imidzset, mondta el a Nők lapjának. Nóra úgy érezte, hogy a Pál által róla készült képek voltak az elsők, amelyek őt úgy mutatták meg, amilyen valójában! „A Playboynak készült képek voltak az első olyan fotók rólam, amilyen valójában vagyok. Számomra egyértelmű a változás, napról napra tapasztalom, mennyit és hogyan változom. Remélem, mások is meglátják majd, mennyivel érettebb, felnőttebb lettem, s hogy benőtt a fejem lágya. Tudom, az elmúlt hónapok eseményei látszólag nem ezt bizonyítják… de közben tudom és érzem, hogy most nőttem fel igazán.” – mondta el a lapnak.

Mindent odaadott volna szerelméért

Hogy Nóra mennyire nem az a halvérű leányzó, amilyennek sokan gondolják, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy mindent, amit elért, eldobott volna magától, csak hogy szerelmével lehessen! „Amikor megszületett bennem a döntés, egyáltalán nem érdekelt sem az imidzsem, sem az, hogy mindez milyen hatással lesz a karrieremre. Úgy gondoltam, ha ezentúl senkinek nem kellek majd a szakmámban, vagy emiatt el kell menekülnünk külföldre, és teljesen új életet kell kezdenünk, az sem érdekel. Most jöttem rá, hogy nem lehet mindig mindenkinek megfelelni. És nem szabad az alapján élni az életem, hogy mit írnak majd rólam az újságok.„ – vallotta be csendesen. Szerencsére a félelmei nem igazolódtak be. Karrierje töretlen, sőt még a TV2 is át akarta csábítani magához, de Nóra hűséges az RTL Klubhoz. Leendő exférjével még mindig ugyanabban az épületben dolgoznak, de az alapszintű kommunikációnál többet nem beszélnek egymással. A pletykák szerint Kristóf rosszul néz ki, mióta Nóra szakított vele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!