Sztárvilág

2009.04.19. 07:00

Hajas László életére veszély leselkedik!

Életveszélyes hívást kapott Hajas László. A telefonáló azt tanácsolta a sztárfodrásznak, hogy saját érdekében ne induljon idén a Nemzeti Vágtán. Mint ismert tavaly óriásit bukott lovával Laci, talán ez az oka annak, hogy átgondolta, és visszalépett az idei megmérettetéstől!

BAMA

Hajas László nem indul az idei Nemzeti Vágtán – kapott szárnyra a sajtóban a hír! Bár a tánctudásáról is elhíresült fodrász tavaly hatalmasat bukott lovával, és akár emiatt is visszaléphetett volna a lovaglástól. Igazából azonban nem ez az oka annak, hogy Laci visszahőkölt! – tette közzé az egyik bulvárlap

Az igazi ok

Hajas László döntésének igazi oka, sokkal hajmeresztőbb ennél: Laci egy bulvárlapnak azt mesélte, hogy nemrég felhívta őt egy látó asszony és azt mondta neki, hogy életét kockáztatja azzal, ha az idei versenyen elindul. A sztárfodrászból avanzsált médiaszemélyiség pedig komolyan veszi ezt, és semmiképpen sem indul el a versenyen.

A nagy esés

Tudva azt, hogy tavaly – Hajas állítása szerint részben Sasvári László leszorító akciója miatt – mekkorát esett a mesterfodrász lovával, jogosan gondolhatnánk, hogy emiatt nem mer újra nyeregbe pattanni! Akkor az esést látva sokan azt hitték, nagyon megsérült László, ám másnap az egyik kereskedelmi csatorna műsorában megnyugtatott mindenkit, hogy nem lett komolyabb baja. A lovának sem.

Hajas Sasvárit okolja

Laci nem tud megbocsátani Sasvári Sándornak. Bár a színész úgy érzi, hogy megérdemelten nyert, versenytársa ezt másképp gondolja. A sztárfodrász a verseny másnapján megkérdezte Sasváritól, hogy akkor is ilyen nyugodt lenne, ha ő meghal az esés következtében? Erre Sándor úgy reagált, hogy természetesen nem, de csak akkor fog legközelebb szóba állni Hajassal, ha bocsánatot kér tőle azért, ahogyan a futam után beszélt vele!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!