Sztárvilág

2009.04.29. 17:09

Hatalmasat zuhant a Romantic egykori sztárja!

Óriásit esett vadonatúj kerékpárjával Völgyi Zsuzsi. A Romantic egykori énekesnőjét egy mély kátyú „tréfálta meg”!

Kiskegyed Online

Édesanyjától születésnapjára kapott biciklivel indult túrázni Völgyi Zsuzsi. A mindössze kétnapos járgány nem hozott szerencsét az énekesnőnek. Egy hatalmas kátyúba hajtott, és szó szerint orra esett!

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Hatalmasat zuhant a Romantic egykori sztárja!
[/caption]

- Szerencsére nincs nagy baj, csak sántítok egy picit, és nem túl szép látvány a sípcsontom. Az a furcsa, hogy amikor két napja megkaptam anyutól a biciklit, azonnal fölpattantam és nagyot tekertem vele. Akkor tűsarkúban és zakóban voltam, mégsem borultam föl vele. Most kényelmes sportcipőben és rövidnadrágban bezzeg rögtön megtalálom azt a gödröt" – nyugtatta meg az állapotáért aggódó rajongóit a Napi Ász hasábjain az énekesnő. Zsuzsinak egyébként volt már sportbalesete, régebben korcsolyázás közben törte el a bokáját.Nemcsak énekesként akar érvényesülni

A telthangú énekes a biciklizéstől eltekintve sem ül a babérjain. Nemrégiben elhatározta, hogy megélhetés céljából több lábon fog állni! Tervei szerint egy webshopot fog üzemeltetni, ahol minden ember ízlésének megfelelően tud válogatni a Milánóból hozott minőségi ruhadarabok közt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!