Sztárvilág

2009.04.01. 14:16

Nem Sári Évi volt Zita szakításának oka!

Másfél év után szétváltak a szép modell, Debreczeni Zita és párja, az üzletember Kedves Ferenc útjai. Furcsa volt elválásuk, hiszen Ziti nemrég még arról mesélt, hogy Feri mellett kezdett igazán felnőni. Közben volt, aki szerint Sári Évi a pár szakításának oka. Megtudtuk az igazat!

Kiskegyed

Az üggyel kapcsolatban Debreczeni Zita sajtósától, Forgács Beától a következő információkat kaptuk. „A hír, miszerint Zita és kedvese szakítanak igaz. Az azonban nem fedi a valóságot, hogy Kedves Feri adta volna ki Zita útját. Nem az egyik vagy a másik fél zárta le a kapcsolatot. Hosszú őrlődés után közösen meghozott döntése ez kettőjüknek, ami hosszú, mély és tartalmas beszélgetés eredménye, nem pedig egyik napról a másikra történt meg. A szakítás oka az, hogy az elmúlt hónapokban nagyon sokszor fordult az elő, hogy előzetes telefonhívás és valós és teljes információk nélkül szembesült a pár a ténnyel, miszerint hamis, illetve minimális információk alapján megírt cikkek főszereplői. Ez bizony hosszú távon, lassan, de biztosan kezdte aláásni a kapcsolatot.” – mondta el Forgács Bea.

Homokba dugta a fejét

Ziti próbált nem foglalkozni a róla és kapcsolatáról megjelent cikkekkel, úgy gondolta, hogy ha figyelmen kívül hagyja a dolgokat, akkor kedvese is hasonlóképpen tud tenni. Nem vette fel a harcot a szerelmi háromszöget firtatókkal sem, inkább csak magában őrlődött azon, hogy vajon kik akarják azt, hogy párkapcsolatának hamar vége legyen. „Zita eddig sem akarta kiteregetni magánéletét, sem a jó, sem pedig a rossz dolgokat. Most ugyanúgy érzi magát, mint minden nő, aki hosszú idő után különválik párjától. Ez egy újabb kapcsolat, amit a bulvársajtó robbantott szét a híresztelésekkel. Szerencsére Ferivel közösen felnőtt emberek módjára tudták megbeszélni a problémáikat és az egymás iránt érzett szeretetük egyáltalán nem múlt el.” – tudtuk meg.A munka gyógyít

A műsorvezetőként, modellként és fotósként is dolgozó lány most a munkára összpontosít, felkérésben nincs hiány. Lassan útra kel, és a Havazin forgatására utazik, aminek ő az egyik műsorvezetője, most szombaton pedig részt vesz a Viasat 3 sztárpókerversenyén, az Unibet pókermilliomos-on. Április elején mutatják be a mozikban az Álom.net című vígjátékot, melynek Zita nem csak a stábfotósa volt, de egy kis szerepet is kapott, ahol saját magát alakíthatta. Fotósként pedig néhány napja Damnak Jázminnal készített egy fürdőruha katalógust. Ennek az az érdekessége, hogy épp egy éve még Zita állt a kamera előtt, míg most már ő instruálta a modellt. A szépség persze nem tűnik el a rajongók elől, hiszen a Gastroyal nemrégiben kérte fel arra, hogy egyik új termékcsoportjának legyen a reklámarca. A sok munka mellett a lány kiveszi részét a jótékonysági tevékenységből is, hiszen fotósként harcol a klímaváltozás ellen, illetve a mellrák elleni küzdelem mellett is kiáll, hiszen mindkét szülője daganatos megbetegedésben szenvedett korábban. Új kapcsolatban egyelőre nem gondolkodik Zita, hiszen idő kell ahhoz, hogy kiheverje a szétválást.

Sári Évi nem csábító!

Akadtak olyanok, akik azt állították, hogy a szerelmespár szakításának oka nem más, mint Sári Évi! Ez azonban nem igaz! Évi saját bevallása szerint már régóta ismeri Kedves Ferencet, hiszen a férfi előző párjával, Bódi Sylvivel évek óta jó barátnők. A baráti kör Sylviék szakítása után is megmaradt, így nem csoda, ha a budapesti Pink koncerten egy nagyobb társaságban láthatták együtt Évit és Ferit. Mindebből azonban annál többet, hogy egy helyen szórakoztak, a színésznő szerint dőreség lenne gondolni!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!