Sztárvilág

2009.04.21. 12:00

Újabb titok! Ki, vagy mi ölte meg Zámbó Jimmyt?

Ketten tudhatják az igazságot Jimmy haláláról. Uri Geller, aki nem beszél, és Hulé Éva, a szemtanú, akit életveszélyesen megfenyegettek, mégis ki akarja adni könyvét az igazi történettel.

Kiskegyed Online

Sok mindent nem tudunk még, ám rövidesen meglepő dolgok kerülhetnek napvilágra! Ugyanis majd 9 évvel a Király halála után úgy tűnik, végre ki fog derülni a teljes igazság!

A mentalista hallgat

Érdekes titkok tudója lehet Uri Geller, aki azt állítja: a halála előtti napokban megkereste Zámbó Jimmyt. Uri Geller szerint az énekes nagyon boldogtalannak tűnt. Két órát beszélgettek, az énekes mesélt neki gondjairól. Sőt! A mentalista állítja: tudja, hogy mi történt azon a végzetes hajnali órában! Mégsem beszél róla!



Jimmy csalódott Editben

Hulé Éva, a másik szemtanú állítja, ha megjelenhet Jimmy haláláról írt könyve, sokan meg fognak lepődni...!

- 2000. december 23-tól 28-ig Zámbó Jimmy mellett voltam, ugyanis a férjemmel együtt hat napig ott karácsonyoztunk náluk. Az utolsó ünnepen Jimmy főzte a halászlét, Edit pedig kisütötte a halszeleteket. Jimmy imádta a karácsonyt, önfeledten bolondozott. Boldogtalanságának Uri Gellerrel ellentétben, én nyomát sem láttam – mesélte Éva. Inkább csalódott volt. Igen, csalódott a feleségében, Editben...!

Részletek a Kiskegyedben!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!