Sztárvilág

2009.05.05. 14:16

Levetkőzött a 70 kilótól megszabaduló Kunovics Katinka!

Nem szégyelli testét az énekesnő, sőt büszke a súlyára, hiszen hetven kiló fogyás van a háta mögött. Kunovics Katinka életrajzi regényében őszintén ír arról is, hogy az öngyilkosság foglalkoztatta a Romantic feloszlása után.

Kiskegyed Online

Igent mondana egy aktfotózásra is

Kunovics Katinka új életet kezdett: nemcsak kilóitól sikerült újra megszabadulnia, hanem egykori imázsától is. A Romantic egykori énekesnője merész lépésre szánta el magát: felfedve bájait minden ruhájától megvált, ám nem egy férfimagazin kedvéért. Hamarosan megjelenik életrajzi könyve, a Szex és fogyás, amelynek a borítóján látható képen hiányos öltözékben domborít.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Hiába a nagy fogyás a szerelem egyelőre elkerüli az énekesnőt
[/caption]

– Nincs mit szégyellenem, büszke vagyok arra, hogy másfél mázsa után sikerült hetven kilogrammra lefogynom. Ezt csinálja valaki utánam! Bár eddig még egyik férfimagazinban sem mutattam meg a bájaimat, de ha most felkérnének, biztosan igent mondanék – nyilatkozta az énekesnő a Borsnak az aktfotózás szünetében.



Elkerüli a szerelem az énekesnőt

Bár a szakmájában sikert sikerre halmoz, a magánéleti boldogság még várat magára: saját bevallása szerint még nem áll készen egy új kapcsolatra. Az énekesnő már többször nyilatkozott arról, hogy egyáltalán nem szerelmes típus, de ha egyszer valaki megdobogtatja a szívét, abból nagyon tartós és intenzív kapcsolat válhat. Élete első szerelme mind a mai napig nagy hatással van rá, de sajnos szomorú vége lett, mert szakítottak.

Könyvében őszintén beszámol a szerelmi életemről és azokról a keserves évekről, amikor minden erejével meg akart szabadulni a súlyfeleslegétől – írja a lap. „Azzal, hogy meztelenül pózolok a könyv borítóján, azt szeretném kifejezni, hogy lecsupaszítom a lelkemet az olvasók előtt.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!