Sztárvilág

2010.02.04. 10:00

Tóth Vera eszméletlenül lefogyott

Közel húsz kilótól szabadult meg eddig Tóth Vera, de legalább még egyszer ennyit le szeretne adni. A fogyókúrában húga is vele tartott: Gabi 13 kilót dobott le pár hónap alatt.

NANA.HU

Eszméletlenül fogynak a Tóth-lányok. Vera diétás étkezéssel, sok-sok edzéssel igyekszik megszabadulni a zsírpárnáktól, míg Gabi esetében lelki okok vezettek a fogyáshoz.

1200 naponta

Vera szeptemberben kezdte a fogyókúrát. Első lépésként napi 1200 kalóriára csökkentette energiabevitelét, majd dietetikusa javaslatára a sportolásba is belekóstolt.
- Elhatároztam, hogy mindenáron belekezdek. Már annyira szégyelltem a súlyomat, hogy a strandra is csak nagy kalap mertem kimenni, nehogy felismerjenek - nyilatkozta pár hónappal ezelőtt a Borsnak a Megasztár egykori győztese.

Kezdeti nehézség

A kezdeti nehézségek ellenére Vera gyorsan belelendült a fogyásba. Ugyan kis lépésekkel halad előre, de ma már közel húsz kilóval soványabb.
- Már szinte fanatikus lettem - mesélte az énekesnő a Borsnak. - Rossz lesz a kedvem ha például kihagyok egy edzést. Egyértelműen kapom a visszajelzéseket, hogy szépülők, ám még nem olyan látványos a változás, hiszen elég nagy a testsúlyom - vélekedett Vera, aki nem csak saját kitartására büszke. Húga, Gabi is vele együtt fogyott az elmúlt hónapokban...

Lelki megpróbáltatás

Igaz, a kisebbik Tóth-lány nem tudatosan vágott neki a fogyókúrának. Egy szerelmi bánat, majd egy új szerelem, illetve a pörgős mindennapjainak köszönheti, hogy leadott több mint 13 kilót.
- Nyáron kezdtek olvadni a kilók. A Freddie Mercury-emlékkoncerten nagyon megerőltető koreográfiát kellett megtanulnom, és ott kapásból lement négy kiló. Közben jött az új szerelem, az is rásegített a fogyásra, meg nyilván odafigyeltem az étkezésemre is...

Titkos sztárdiéták

Gabin és Verán kívül még Palik László és felesége, Marsi Anikó átalakulása is döbbenetes. A sztárpár pár hónappal ezelőtt határozta el: búcsút int addigi életmódjának és leadja a felesleget. A mérleg ma kettejüknél összesen 45 kilóval mutat kevesebbet.
Anikó második kisfiúk megszületése után szánta rá magát, hogy változtat addigi étkezésén és a mozgást sem hanyagolja többet el. Férje is örömmel vele tartott.
- Olyan, mintha Ancsikával én is együtt híztam volna a terhesség alatt. 104 kiló voltam, amikor belevágtunk a diétába... Közel 30 kilót sikerült fogyni. Így sokkal jobban érzem magam... - mesélte Palik a Blikknek. A házaspár, információk szerint, ma már elérte a versenysúlyát és odafigyel annak megtartására is...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!