Sztárvilág

2010.09.17. 10:03

Csernus megér egy kínos estet?

„Most már dühítenek az elcsépelt frázisai, amik ráadásul olyan ellenségesen állítanak be dolgokat, hogy az már butaság.”

NANA.HU

„Ez a Csernus mindig ugyanazt mondja. Most sem hallottam semmi újat, és komolyan, most már dühítenek az elcsépelt frázisai, amik ráadásul olyan ellenségesen állítanak be dolgokat, hogy az már butaság.” „Arra gondolsz, ahogy pl. a szülői szeretetről beszél? Hogy olyan zsarnoki?” „Na ugye, mondom én, nem csak engem zavar.” „Én már ezt az erőltetett kezdést unom, ahogy sztorizgat, mindig az az érzésem, hogy fingja sincs, miről beszéljen.” „Hát, ja, és most sem lettem okosabb semmivel, ráadásul olyan, mintha a könyveit olvasná fel, ezért kár volt idejönnöm.”

Még mindig zsong a fejem az ilyen és ehhez hasonló azonnali vélemény-nyilvánításoktól, amiket a Stefánia Kulturális Központ színházterméből kifelé jövet hallottam tegnap este. A fenti párbeszédet két középkorú hölgytől csíptem el. Ismerősnek tűnt az egyikük hangja, úgyhogy kíváncsi lettem, milyen arc társul hozzá. Nevetnem kellett a felismeréstől, és bizony nem tudtam visszatartani. Tulajdonosa ugyanis – aki a párbeszédet kezdte – az a hölgy volt, akit nem egészen két órával előtte hallottam a hetes buszon, mielőtt együtt leszálltunk, amint valaki másnak ecsetelte, mennyire imádja a Csernust, ahogy odamond mindig mindent, és milyen igaza van…

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!