Sztárvilág

2010.09.24. 09:58

Liptai Claudia botrányai

Liptai Claudia már évek óta a hazai bulvársajtó egyik kedvenc áldozata. Ez persze nem meglepő, hiszen alig telik el hét anélkül, hogy ne jelenne meg valamilyen botrány a színész-műsorvezető nővel kapcsolatban.

NANA.HU

Az érdeklődés fókuszában főleg Gesztesi Károllyal való házassága óta áll, ami azonban nem volt hosszú életű: több mint egy év huzavona után az idei év elején végleg elváltak útjaik. A válás korántsem volt zökkenőmentes, így az elmúlt hónapokban volt részünk bőven a zsörtölődésekből és kitálalásokból.Voltak azonban más szaftos események is, elég, ha csak a playboyos vetkőzésre, vagy a mellműtét körüli híresztelésekre gondolunk. Majd jött a reménysugár, hogy talán végre egyenesbe jön Claudia élete, hiszen összejött Daróczi Dáviddal. A volt kormányszóvivő tragikus halála körüli felhajtás miatt azonban ismét fenekestül felfordult Liptai élete, és azóta sincs megállás.Bár most ismét a képernyőre kerül az egyik tehetségkutató műsor vezetőjeként, konfliktusból nincs hiány, legutóbb Friderikusz Sándor fejtette ki –nem túl pozitív- véleményét Claudiával kapcsolatban.

A párkapcsolatok terén szintén nem büszkélkedhet, ugyanis választása ez alkalommal egy nős férfira esett, akivel viszonyuk –a hírek szerint- már most zátonyra futott. Az ízelítő után jöjjön a top tíz botrány Liptai Claudiáról!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!