Sztárvilág

2010.09.06. 09:08

Sebestyén Balázs kidobta Pákót

A hibátlannak még csak véletlenül sem mondható magyarsággal hablatyoló nigériai előadóművész egy ideig a Class FM-en szórakoztatta magyartudásával a nagyérdeműt.

NANA.HU

Hová tart a világ, ha még egy olyan tehetség is munkanélküli lesz, mint Fekete Pákó! Mire számíthat ezek után egy állását vesztett irodai alkalmazott, bérszámfejtő, autógyári munkás? Hát, bizony, semmi jóra!
Szóval Fekete Pákónak volt állása, amíg a csúnya, rossz, gonosz Sebestyén Balázs ki nem golyózta onnan.


A nigériai származású előadóművész heti rendszerességgel, hétfőnként saját rovattal jelentkezett a Class FM-en, a Morning showban. „Ügynökként” különböző poénos feladatokat, szituációkat kellett megoldania, melyeket fényképekkel, beszámolókkal dokumentált is. Volt, hogy kengurukhoz kellett bemásznia az állatkertben, de részt vett meztelen jógafoglalkozáson is – írta a Bors.

Ezen persze mindenki jót mulatott: hallgató és műsorvezető is. Pákónak mégsem volt ez elég, vagy lehet, hogy inkább feleségének? Egyszer csak ugyanis megjelentek hibátlan magyarsággal írt levelek a rádió szerkesztőségében, amelyek Pákó érdemei felsorolása mellett egy sokkal érdemesebb posztra jelölték az előadóművészt. Pedig Pákó hibátlanul és megbízhatóan tud hülyét csinálni magából. Szóval a levelek arról értesítették Pákó munkaadóit, hogy a didikirály szeretne inkább a napi dolgokról beszélni, teljes komolysággal kommentálni a nagyvilág híreit. Az ébresztő műsor házigazdáinak azonban hamar leesett, hogy az e-maileket csakis Pákó élettársa és gyermekének édesanyja, Ágica írhatta, aki felcsapott menedzsernek. A nej kotnyeleskedése viszont nem tetszett senkinek a rádiónál.

Nézd meg a galériát!>>

Sebestyén Balázs szerint ezen feladatok ellátására Pákó alkalmatlan, nem elég felkészült hozzá. – Pákó ügynök – vagy inkább Ágica – fellázadt, és sorra küldte a leveleket nekünk. Az irományokban az állt, hogy szeretne inkább napi dolgokról beszélni, kommentálná a híreket a nagyvilágból, teljes komolysággal. Lássuk be, Pákó ezekre a feladatokra nem alkalmas, nem igazán felkészült hozzá – mesélte a napilapnak Balázs, aki megelégelte a kilengéseket, is nemes egyszerűséggel parkolópályára tette cimboráját, s várják, hogy ő jelentkezzen, ha mégis megfelel számára az eddigi munkája.


– Hosszú távon nem jó, hogy Ágica irányít, és határokat szab Pákónak, mert így ő lesz a veszte. Ha intellektuális afroamerikai ENSZ-nagykövetet akar belőle faragni a kedvese, akkor valószínűleg nem jár majd sikerrel – tette hozzá a Class FM legnagyobb sztárja.

A mulatós király persze jól felháborodott az eljáráson. – Egyszer csak közölték, hogy nem hívnak többé, mert nem vállaltam el minden feladatot. Kikérem magamnak, én nem vagyok hülye gyerek, én egy előadóművész vagyok. Nem fogok a Hősök terén egy táblával a nyakamban ácsorogni, és képeket készíteni. Inkább szövegeket értelmeztem volna, meg meséltem volna a mindennapjaimról. Írtam nekik egy levelet, hogy én ezt nem csinálom, erre kirúgtak. Ágica is kikéri magának, ahogy velem bánnak – dadogta el érzéseit a didikirály.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!