szépség és stílus

2019.08.23. 14:10

10+1 bizonyíték, hogy Európa legszebb nőjének minden (is) jól áll – tanulj te is Korinnától!

Kocsis Korinna a Tündérszépek háziasszonyaként segíti a legszebbeket, de már most is sokat tanulhattok a stílusos, gyönyörű szépségkirálynőtől.

Sz.A.

Forrás: Kocsis Korinna Instagram

Ha elmúltál 16, de még nem vagy 30, jelentkezz a Tündérszépek szépségversenyre és képviseld megyédet az országos döntőben! Kocsis Korinna szépségkirálynő, Európa legszebb nője segíti majd a felkészítő táborban a legszebbeket, és ott lesz az országos tévéshow-n is, hogy jó tanácsokkal lássa el a versenyzőket.

Azonban ti már most is tanulhattok tőle: Instagram-oldaláról válogattunk ki nektek 10+1 olyan összeállítást, amelyből remek stílustrükköket leshettek el, hogy legközelebb akár rólatok is készülhessenek ilyen fotók!

1, A lány a szomszédból, avagy fő a természetesség. Ennek ékes példája ez a szett: egy csíkos felső, kantáros farmer, egyszerű frizura. Egy ilyen szetthez legfeljebb egy kevés smink kell, hiszen ahogy láthatjuk, a stílus sem követel meg ennél többet.

2, Ha sportolsz, fő a kényelem! Full sminkben és csilli-villi edzőcuccban nem hogy jobban nem fog esni a mozgás, de inkább zavarni fognak a fölösleges „kellékek”, a tökéletes belőtt haj (amit amúgy is összeizzadtok). Ehelyett vegyetek példát Korinnáról: top, rövidnadrág, kényelmes sportcipő, egy laza copf és egy napszemüveg, hogy ne kelljen hunyorognia futás közben. Mire lenne még szükség egy jó kocogáshoz?

3, A kiegészítők varázsa: Attól, hogy farmerben és egy egyszerű fekete pólóban vagy, még nem vagy slampos. Sőt: pont az ilyen minimalista szetteket tudják feldobni a kiegészítők. Mint például egy arany színű nagy fülbevaló, színbe hozzá passzoló órával. A szemfülesek azt is észrevehetik, hogy még az övcsat is harmonizál a kiegészítőkkel. Mire lenne még szükségünk, ha ha csak lótunk-futunk a városban (vagy épp megállunk egy napraforgómezőn)?

4, Ne tégy úgy, mintha te lennél a fesztivál sztárfellépője! Kocsis Korinna szigetes szettje is iskolapéldája volt a stílusos, mégsem hivalkodó viseletnek, és íme ugyanerre egy másik példa: kantáros, rövid farmer, bakancs, és egy egyszerű top. Ugyan mire lenne még szüksége az embernek egy nyári fesztiválon?

5, Csak Lazán! Korinna rendszeresen támogatója a Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesületnek, és ha a menhelyre látogat, akkor mindig a kényelmes holmikra szavaz. Legyünk őszinték, egy farmernél és egy laza pólónál nincs is jobb, ha az ember meg szeretne szeretgetni egy állatot!

6, Kívánatos legyél, ne kihívó! Igazi mediterrán végzet asszonya ezen a képen Korinna. A virágmintás, spagettipántos ruha a vállakat engedi láttatni, de nem tesz ki mindent a kirakatba. A dekoltált, hosszú ruha egyszerre sejtelmes és szexi, a hátrasimított haj hagyja érvényesülni a nyakvonalat, amelyet a pedig a lógós fülbevaló csak tovább hangsúlyoz. A szettet a napszemüveg teszi teljessé.

7, A minták a barátaid, ha jól használod őket! Minden egyszínű öltözetet feldob, ha egy attól eltérő színű vagy mintás holmit is felveszünk hozzájuk, mint ahogy azt a Tündérszépek háziasszonya is tette a közelmúltban, amikor egy kölni fitness-wellness kiállításra utazott.

8, A kosztüm nem unalmas! A decens megjelenés egyik titka, hogy ne mutassunk meg túl sokat magunkból, és bizony vannak események, amik a sportosan elegánsnál komolyabb, de még nem koktélruhás megjelenést követelnek meg. Ilyenkor lehet tökéletes választás a kosztüm. Bizony akár fehérben is. Érdemes megnézni: a bokáig érő csőszárú nadrág és a csinos fehér zakó mellé Korinna fekete blúzt és magassarkút vett fel, ezzel sudár alakját is hangsúlyozva, de nem hivalkodva formás idomaival.

9, A rafinált dekoltázs szexi(bb mint a köldökig érő): a piros ceruza ruha szoknya része és dekoltázsa is rafinált. Előbbi sliccelt (de nem combtőig!), utóbbi pedig a kis hálós rátéttel inkább sokat sejtet, mint sokat mutat. A fehér öv nem csupán a vékony derekat emeli ki, de bájos, ártatlan kontrasztot is teremt a vérpezsdítő piros színnel. Ehhez a szetthez az erős smink és a túlságosan nagyasszonyos frizura sem passzol. A visszafogott szemhez az életteli rúzs viszont telitalálat!

10, Ragyogj feketében! A fekete a hölgyek nagy barátja, hiszen slankít, de ez nem jelenti azt, hogy nem tehetjük kicsit rafináltabbá, mint például Korinna Király Beával közösen tervezett estélyijét. Egy bálon illik így megjelenni, és jó látni, hogy a szépségkriálnyő nem különc, hanem ízléses megjelenést választott. Érdemes megnézni: a hátul mélyen dekoltált, csipke hatású kicsit áttetsző ruha mellrésze visszafogottabb, így az elegancia, és nem a magamutogatás fog rólunk az emberek eszébe jutni. Ilyen estélyihez viszont bűn olyan melltartót venni, aminek pántját láttatni engedi a ruha. Célszerűbb olyan fazont választani, ami szintén szabadon hagyja a hátrészt. A sellő fazonú, lefelé bővülő szoknyarész nyújtja az alakot és kiemeli a nőies idomokat.

10+1, Színesben is bálozhatunk! Nem attól lesz „vásári”, olcsó hatású egy ruha, hogy színes vagy épp mintás hanem akkor, ha túlzásba viszik a díszítést. Korinna az idei Anna-bálon egy különböző strasszkövekkel és gyöngyökkel díszített, rafinált ruha, hiszen egy kis kivágást is belecsempésztek a ruha oldalába. Fiatalos, üde, mégis elegáns és bájos viselet!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában