lelkesedés

2018.08.28. 15:58

Alig várja az iskolát György herceg

Bár még csak tavaly kezdte a sulit, már most is sűrű lesz a napirendje.

A handout picture released by Kensington Palace to mark Prince George's fifth birthday shows Prince George smiling to camera following his brother Prince Louis christening on July 9, 2018 at Clarence House in London. / AFP PHOTO / DUKE AND DUCHESS OF CAMBRIDGE / Matt Porteous / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / DUKE AND DUCHESS OF CAMBRIDGE / MATT PORTEOUS " - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS - NO USE AFTER DECEMBER 31, 2018

Vilmos és Katalin kisfia London legelőkelőbb magánintézményébe, a Thomas’s Battersea nevű iskolába jár. Bár még csak tavaly kezdte a sulit, ott már az első évek sem csupán az írás, olvasás, számolás alapjainak elsajátításáról szólnak – írja a Bors.

Az elitiskolában illemtanárok, papok és francia anyanyelvű tanárok is szélesítik a kisdiákok látókörét. A hamarosan kezdődő tanévben a spor­toké lesz a főszerep, a tornatermi gyakorlatokon kívül úszni is elviszik a kicsiket, sőt még balett­órákat is tartanak majd nekik.

A szülők sem maradnak feladat nélkül, ugyanis Katalin és Vilmos kap is házi feladatot: naponta legalább tíz percet kell majd olvasniuk, betűzniük a kis herceggel.

Borítókép: AFP PHOTO / DUKE AND DUCHESS OF CAMBRIDGE / Matt Porteous

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!