botrányos életet él

2017.08.26. 16:31

Bella Thorne: „Én vagyok a legfurcsább a világon”

A mindössze 19 éves színésznek, Bella Thorne-nak már 15,7 millió követője van az Instagramon, 6, 6 millió a Twitteren, és furcsa. Nagyon furcsa -legalábbis a saját bevallása szerint.

„Én vagyok a legfurcsább figura a világon”

– mondja erről a színésznő, aki nem evilági hatalmakkal méri össze az erejét az Amityville – Az ébredés (Amityville: The Awakening) című hátborzongató filmben.

Az Amityville -Az Ébredés című horrorfilm már Magyarországon is látható

„Mostanában, amikor megismerkedem valakivel, nagyjából a harmadik mondata az: Hú, hallottam már rólad ezt-azt, de te tényleg nagyon furcsa vagy.”

Az ifjú színésznő egyébként botrányos kapcsolatairól hírhedt, nem rejti véka alá szexuális szokásait, az anyja egyébként horrorregények írásából tartotta el három gyerekét.

Ő pedig énekel, játszik, ír és rendezni készül, és saját bevallása szerint bármikor szívesen feleségül menne Quentin Tarantinóhoz. És persze imádja a rémisztő történeteket: az Amityville – Az ébredés tényleg ezt bizonyítja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!